+31 (0)6-55212110 info@loyalyachts.com
Lecia

Info Schip Kopen

Emoties spelen een grote rol bij de aankoop van een boot. Vaak wordt vergeten om de boot goed te (laten) bekijken voordat begonnen wordt met het onderhandelen over de prijs.
Onze makelaar heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van het aankoopproces.
Bijkomende zaken zoals financieel advies, keuring en/of inspectie, een correct koopcontract, en juiste eigendomspapieren worden door ons professioneel afgehandeld.
Alle boten die bij ons in verkoop komen worden vooraf door onze makelaar uitvoerig geïnspecteerd.

Als een schip niet beantwoord aan de eigenschappen die ervan verwacht mogen worden nemen we het niet in bemiddeling of wordt het nadrukkelijk door ons vermeld.
Daarom mag u van ons verwachten dat de omschrijving van de door ons aangeboden boten klopt met de realiteit en dat de vraagprijs hierop is afgestemd.
Heeft u specifieke vragen, neem gerust contact met ons op.

Wij zijn aangesloten bij de NBMS ( Nederlandse bond voor makelaars in schepen ) en hanteren de NBMS-voorwaarden. Onze verantwoordelijk makelaar is EMCI-gecertificeerd.

NLyachts.com

Nieuws

  • 6th jun 2018 - Read More →

    Zomerverlof

    In de periode 1 t/m 16 augustus is ons kantoor in verband met onze vakantie gesloten. Per e-mail blijven we normaal bereikbaar.

  • 31st mei 2018 - Read More →

    stijgende verkoopaantallen

    Tot nu toe liggen onze verkoopresultaten dit jaar ongeveer 35% hoger dan in 2017. Dringend zijn wij daarom op zoek naar vaartuigen in de prijsklasse tussen € 40.000,- en € […]